ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський знову мріє про єврокубки для "Карпат"

|

«У мене одна мета: я хочу, щоб «Карпати» грали у вищій лізі. Якщо ж команда вийде у вищу лігу, то вона повинна боротися за єврокубки, в іншому випадку команда у вищій лізі мені не потрібна», – заявив сьогодні, 14 березня, на прес-конференції почесний президент ФК «Карпати», народний депутат України Петро Димінський.

Майбутнє львівської команди Петро Димінський пов’язує зі створенням на базі клубу ВАТ. У цьому випадку співвласниками клубу, за задумом почесного президента, повинна стати громада Львова та Львівська ОДА разом з облрадою. У разі здійснення цього проекту 25% акцій клубу належатиме вболівальникам команди.

Зараз здійснюється аудиторська перевірка клубу, по цьому, за словами Димінського, відбудеться планова перевірка ДПА у Львівській області, після чого можна приступити до реєстрації та створення ВАТ. Точної вартості ФК «Карпати» Петро Димінський не назвав, зазначивши, що про це можна буде говорити після проведення експертної оцінки. Приблизно, львівські «Карпати» на цей час коштують 30-50 млн. дол. Якщо після створення на базі клубу ВАТ вдасться розбудувати інфраструктуру, то ФК «Карпати» коштуватиме 200-300 млн. дол.

Великі надії Петро Димінський покладає на співпрацю з новим головою Львівської ОДА Петром Олійником. За його словами, саме Петро Олійник є тим губернатором, хто реально зможе допомогти клубу.

Одразу після прес-конференції Петро Димінський проведе коротку зустріч з футболістами «Карпат», після чого вилетить до Києва на зустріч з Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *