ОСТАННІ НОВИНИ

Затримки допомоги перешкоджають Україні реагувати на зростаючі темпи російських атак, – ISW

Маркіян Рой

|

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) наголошують, що затримка американської допомоги Україні негативно впливає на можливості Сил оборони реагувати на темпи російських механізованих атак на сході України, які зростають. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на ISW.

У звіті зазначають, що тривалі затримки з наданням безпекової допомоги з боку США особливо негативно впливають на спроможність українських збройних сил реагувати на зростаючі темпи російських механізованих атак на сході України.

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський попередив 6 квітня, що особливо складна ситуація склалася на схід від Часів Яру та на захід від Авдіївки в Донецькій області – в обох районах, де останнім часом спостерігається інтенсифікація російських механізованих атак від взводних до батальйонних.

Сирський також зазначив, що російські війська проводять взводні, ротні, а іноді й батальйонні атаки піхоти на окремих напрямках.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *