ОСТАННІ НОВИНИ

«Готуємо відповідь для ворога». Зеленський поговорив з Сирським, Будановим та Малюком

Маркіян Рой

|

Президент Володимир Зеленський переговорив із очільниками військових та політичних відомств щодо ситуації на фронті та планування майбутнього. Про це глава держави повідомив у Telegram.

«На зв’язку з головкомом Сирським. Детально обговорили ситуацію на фронті, планування наших подальших дій. Міністр оборони Умєров доповів щодо ситуації з боєприпасами. Робимо максимум, щоб кожна бойова бригада мала все необхідне для захисту держави», – зазначив Зеленський.

Він додав, що провів окрему розмову з головою Служби безпеки України Василем Малюком, керівником Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирилом Будановим та міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком щодо ударів ворога по Харкову та східних регіонах України.

«Росія ні на хвилину не припиняє свій терор. Працюємо, щоб надати нашим людям надійний захист. Готуємо відповідь для ворога – дуже конкретну і справедливу», – підкреслив Володимир Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *