ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобицькі податківці вдруге подали звернення до керівництва області

|

Нещодавно голові Тимчасової слідчої комісії обласної ради з питань розслідування фактів фальсифікації виборів Михайлові Ваврину та голові ЛОДА Петрові Олійнику надійшло звернення працівників Дрогобицької об’єднаної державної податкової інспекції про їх переслідування на посадах за викриття фальсифікацій під час виборів – повідомляє прес-служба облради.

Ще 19 листопада 13 працівників скерували в органи прокуратури, СБУ, облраду, ДПА звернення з викладенням фактів фальсифікації виборів. Прокуратура порушила кримінальну справу в листопаді 2004, але попри свідчення багатьох працівників ОДПІ обласна ДПА ніяк не зреагувала і до сьогодні ні керівник інспекції, ні жоден із заступників не визнали фактів фальсифікації. Крім того, вони вимагають стверджувати, що ніяких порушень не було.

“Під різними приводами керівники спонукають окремих працівників інспекції давати в прокуратурі неправдиві свідчення чи ухилятись від подання свідчень. Вважаємо за недопустиме, аби такі особи продовжували очолювати установу і просимо посприяти встановленню верховенства закону“ – наголошено у зверненні.

Як прокоментував голова Тимчасової комісії М.Ваврин, „це вже друге таке звернення. Комісія розглядала це питання в присутності представників прокуратури Львівської області і підтримує справедливі вимоги чесних працівників податкової. Ведеться слідство, але ми висловлюємо занепокоєння затягуванням розслідування справи. Викладені факти стануть предметом розгляду на наступній сесії облради“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *