ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА радилися про впорядкування бази даних пільговиків

|

Перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Матолич сьогодні провів нараду з галузевими керівниками облдержадміністрації щодо впорядкування бази даних пільговиків за професійною ознакою. Адже, за його словами, існуючий облік пільговиків не є досконалим та не відображає повну кількість осіб, яким передбачені пільги.

Головними причинами цього він назвав недопрацювання місцевих органів влади та галузевих управлінь, які відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України повинні були сформувати базу даних. Окрім того, населення області не мало достатньої інформації про встановлення та початок дії цієї пільги.

Станом на 1 січня 2005 року в Єдиному Державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги у Львівській області налічується 18,9 тисяч працівників галузі освіти, 3,4 тисяч працівників галузі охорони здоров’я, 1,6 тисяч – галузі культури.

У 2004 році за рахунок відповідної субвенції використано 33,7 тисяч гривень на виплату даної пільги працівникам освітньої галузі, 147,9 тисяч – працівникам охорони здоров’я та 114, 5 тисяч – працівникам галузі культури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *