ОСТАННІ НОВИНИ

У Залізничному районі ліквідовували несанкціоновану торгівлю

|

Цієї п’ятниці відбувся рейд з ліквідації несанкціонованої торгівлі в Залізничному районі міста Львова. В ході рейду було перевірено три об’єкти, що розташовані в Залізничному районі Львова по вулиці Ряшівський, Патона і ринок “Новий”. Перевірка довела, що більшість торгуючих не мають дозволу на право торгівлі – повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Участь у цьому рейді взяли завідувач сектору торгівлі відділу торгівлі міської ради Ігор Знак, представники муніципальної дружини, начальник відділу соціально-економічного розвитку Залізничної райадміністрації Іван Гук ті інші. В окремих випадках вони виявили порушення затвердженого в дозволі асортименту товарів для торгівлі. В результаті перевірки представники внутрішніх справ вилучили товар з двох яток, який було направлено у Залізничне відділення міліції.

За словами Ігоря Знака, проблем стосовно несанкціанованої торгівлі є кілька. По-перше, до участі в рейдах потрібно більше залучали органи внутрішніх справ, оскільки тільки вони мають право складати протокол з вилучання майна. По-друге, проблема з транспортом, який потрібен для вилучення товару, якщо його буде більше, то рейди будуть проводитись частіше. В ефективності таких рейдів він впевнений, оскільки зазначає, якщо вони будуть проводитись регулярно, то незаконні торговці задумаються, чи варто ризикувати власними коштами замість того, щоб зробити дозвіл, який на рік коштує 340 грн. Основними потерпілими від несанкціонованої торгівлі, на думку пана Знака, є мешканці Львова, оскільки кошти, які підприємці мають сплачувати за дозвіл на торгівлю не надходять у бюджет міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *