ОСТАННІ НОВИНИ

Більше 4 мільйонів виручила міськрада від чергового земельного аукціону

|

Черговий земельний аукціон відбувся сьогодні, 2 листопада, у Львівській міській раді. Було продано дві земельні ділянки, – повідомив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук.

Одна земельна ділянка розташована на пр.Червоної Калини, 68а – призначена для громадської забудови площею 8 тис.кв.м при стартовій ціні 851 тис.680 грн. була продана за ціною 3 млн.406 тис.грн. Середня вартість одного квадратного метра – 426 грн. На цій земельній ділянці планується збудувати офіс, готелі, об”єкти обслуговування, розважальний комплекс.

Наступна земельна ділянка, яка була продана сьогодні на земельному аукціоні – вул.Тарнавського, 70 – землі громадської житлової забудови, під житло, площа 264 кв.м при стартовій ціні 30 тис.грн була продана за 700 тис.грн. Вартість 1 кв. м становила 2 652 грн.

Ще одна земельна ділянка, на вул.Кн.Ольги, 122, у зв”язку з тим, що на неї був заявлений тільки один учасник, була знята і перенесена на наступний аукціон.

Загалом від сьогоднішнього аукціону у міський бюджет надійшло 4 млн. 106 тис.грн, повідомляє прес-служба міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *