ОСТАННІ НОВИНИ

Олександр Сендега нагородив спортсменів-параолімпійців

|

Ключі від квартири вручив сьогодні спортсмену-параолімпійцю Сергію Атамененку, котрий зайняв сьоме особисте та восьме командне місце у змаганнях по стрільбі з лука на Параолімпійських іграх в Афінах, голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега. Нагородження відбулося під час зустрічі голови ЛОДА зі спортсменами-параліомійцями, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

За досягнення високих спортивних результатів на XII Параолімпійських іграх в Афінах розпорядженням голови облдержадміністрації Почесною Грамотою ОДА було нагороджено також Гутника Романа, Засядковича Ігоря , Копія Юрія, Никитенко Богдану, Струк Олену, Ястремського Тараса.

Окремі слова вдячності голова облдержадміністрації висловив Засядковичу Ігорю (інваліду по зору), котрий став бронзовим призером Параолімпійських ігор з дзюдо.

За вагомий особистий внесок у підготовку та забезпечення високих спортивних результатів на Параолімпійських іграх керівник області передав також Подяку голови облдержадміністрації тренерам Бавшину Олександру, Ільяшенку Олегу, Сахаровій Олександрі та Хусківадзе Михайлу. Під час виступу Олександр Сендега зазначив, що саме з таких людей сильних духом, націлених на перемогу варто брати приклад.

Керівник області висловив впевненість у тому, що влада і надалі усіляко буде підтримувати розвиток спорту на Львівщині. Зокрема, у бюджеті наступного року передбачено закласти кошти на відбудову обласних спортивних споруд та зміцнення матеріально-технічної бази.

У 1996 році участь у Параолімпійських іграх брали 3 представника від Львівщини, у 2000 р. – 5 учасників, в Афінах Львівщину представляли 7 спортсменів-параолімпійців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *