ОСТАННІ НОВИНИ

Акція проти політичної проституції

|

Сьогодні активісти громадянської кампанії „Пора!” протестували проти політичної проституції під лозунгом „Вибір 2004. Тому що добре платить”.

Так, вони організували символічний аукціон, на якому продали транспаранти зі зображенням соліста групи „Скрябін” Андрія Кузьменка ― за „маму рідну”, народного депутата України Тараса Чорновола ― за 15 грн., ведучого програми „Епіцентр” на каналі „1+1” В’ячеслава Піховшека та чотирьохкратної олімпійської чемпіонки з плавання Яни Клочкової. На транспарантах знизу символічно були начеплені частини верхньої та нижньої білизни.

На площі перед Львівським театром опери і балету активісти ГК „Пора!” розклали транспаранти, на яких було вказано, яким чином і кому „продались” ці люди.

„Ці люди були нашими кумирами, ці люди є вельми талановитими, ці люди мали б бути гордістю нашої нації. А ще ці люди мають величезний психологічний вплив на мільйони своїх фанів, вболівальників, телеглядачів. Саме тому існуюча влада, якій вже не вдається приховати своєї справжньої сутності, в останні передвиборчі дні намагається скупити максимальну кількість політичних і культурних діячів, щоб чинити психологічно-політичний тиск на нас з вами. Тож не піддаваймося цьому тиску, не вірмо зрадникам, які, здобуваючи спортивні перемоги Україні та співаючи на весь світ про велику любов до неї, продають антинародному режимові свої таланти і свій патріотизм. НЕ допустімо, щоб наша країна перетворилась на дім розпусти. Скажімо „Ні політичні проституції!”, ― зазначається у агітаційному матеріалі ГК „Пора!”. Учасники мітингу сканували „Ганьба!” та „Ганьба українським повіям!”.

Участи у мітингу взяло понад 150 осіб – повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *