ОСТАННІ НОВИНИ

Банк “Надра” розпочав святкування свого одинадцятиріччя у Львові

|

8 жовтня в рамках Четвертого Міжнародного Економічного Форуму у Львові відбувся круглий стіл “Довгострокове фінансування”, який провів банк “Надра”. В ньому прийняли участь Перший Віце-президент Світлана Сиротян, Віце-президент, начальник Західного міжрегіонального управління Михайло Сенюк, директор Львівського регіонального управління Орест Хамула, клієнти та партнери банку, представники ЗМІ.

У своїй доповіді “Проектне фінансування в банку “Надра” замісник начальника Управління корпоративного кредитування Д.Мишовець ознайомив присутніх з системою та процедурою розгляду кредитних проектів у банку. Він зазначив, що в проектному фінансуванні банк “Надра” співпрацює з клієнтами як партнер-учасник проекту, максимально враховує інтереси клієнтів, використовує сучасні відповідні світовим стандартам банківські технології. Сьогодні банк “Надра” є одним з лідерів серед учасників кредитної лінії Європейського банку Реконструкції та Розвитку для малих та середніх підприємств терміном до 5 років. В рамках цієї програми вже профінансовано та продовжує фінансуватись понад 30 проектів на загальну суму близько 41 млн. доларів США. Одним із напрямків проектного фінансування є коротко- та довгострокове фінансування імпорту за рахунок коштів міжнародних фінансових установ. Надзвичайно важливим є залучення коштів закордонних банків та міжнародних фінансових інститутів, що дозволяє значно знизити ставку фінансування та розширює географію країн, з якими банк співпрацює в цій сфері.

Того ж дня відбулося святкування 11-ої річниці банку. В рамках святкування було розпочато всеукраїнську акцію для клієнтів, чи як прийнято казати у “Надрах”, партнерів банку, під назвою “Осінній бал депозитів”. Було розіграно десять фотоапаратів та одну відеокамеру, а також суперприз – поїздку до Києва на “Осінній бал депозитів”, де переможець розіграшу отримає путівку на двох в екзотичну подорож до Шрі-Ланки. Усі інші теж не почуватимуться ображеними, отримавши кредитну картку банку „Надра“ з 500 гривнями на рахунку.

Банк “Надра” працює в Україні з 1993 року і входить до десятки найбільших банків країни. Банк присутній в усіх регіонах України і має понад 310 філій та відділень. Станом на 1.09.2004 р. чисті активи банку склали – 2,96 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 2,47 млрд. грн., депозити фізичних осіб – 1, 268 млрд. грн., депозити юридичних осіб – 544 млн. грн., капітал – 320 млн. грн., фінансовий результат – 19,62 млн. грн. Найавторитетніше міжнародне рейтингове агентство Moody‘s Investors Service присвоїло банку “Надра” довгостроковий кредитний рейтинг Moody‘s В2 – найвищий з можливих в Україні.

За основними економічними показниками (активи, прибуток, кредитний портфель) Львівське регіональне управління банку “Надра” входить до п’ятірки найпотужніших банківських установ на Львівщині. Серед клієнтів (партнерів) банку – такі потужні підприємства, як “Лорта”, “Киянка-Штайнгофф” та “Галка”. Серед спеціалізованих послуг, що надаються банком – вклади у золоті та інших дорогоцінних матеріалах, а також надання послуг зі зберігання цінностей. За словами директора Львівського регіонального управління банку “Надра” Ореста Хамули, основною цінністю, що віддається на зберігання, є документи, які керівники підприємств не ризикують зберігати у власних офісах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *