ОСТАННІ НОВИНИ

Мороз пропонує оточенню Ющенка зняти тему отруєння і замінити її чимось іншим

|

Кандидат у президенти України Олександр Мороз пропонує оточенню Ющенка зняти тему отруєння і замінити її чимось іншим, оскільки вважає, що таким чином Ющенко програє. Проце він заявив сьогодні під час прес-конференції у Львові. “Програє в цьому відношенні Віктор Андрійович, невже він не розуміє, що не можна товктися по одній і тій же темі стільки часу?” – сказав він.

Водночас Олександр Мороз заявив, що оточення Ющенка не має бажання цього робити, воно “товчеться довкола цієї теми, зменшуючи шанси Віктора Андрійовича”. Лідер СПУ припустив, що якби це сталося за два тижні до виборів, то Ющенко переміг би поза всяким сумнівом, однак зараз цього не трапилося, а тому, вважає О.Мороз, “треба зняти цюб тему і замінити її іншим“.

Він також заявив, що не знає, що таке біологічна зброя і припустив, що цього також не знає й Олександр Зінченко. „Я хотів би, щоби хтось пояснив, що таке біологічна зброя, пригадайте, Америка шукала біологічну зброю в Іраку і не знайшла. Що воно таке біс його знає” – сказав Олександр Мороз. Най ого думку, треба дочекатися, щоби Ющенко виздоровів, а час усе розставить на свої місця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *