ОСТАННІ НОВИНИ

На інвестиційному ярмарку підписано понад 20 угод

|

Протягом інвестиційного ярмарку було підписано понад 20 угод і вісім протоколів про наміри, більшість яких стосується напрямку енергетики на промисловості – зазначив на сьогоднішній підсумковій прес-конференції голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега. Він також розповів, що Львівщина є першим регіоном, який підписав стільки договорів.

До найважливіших угод про співпрацю він відніс угоду на 257 тисяч євро зі словацькою фірмою про “Розробку проекту та будівництво Бориславської ГЕС” (термін окупності проекту – 4 роки). А також він відзначив угоду на 300 тисяч гривень по ВАТ “Львівобленерго” про “Дослідження геотермальної свердловини Мостиська-2 та розробка пропозиції з її використанням” (угода підписана між Держкоменергозбереження та ЛОДА).

Окрім того, керівник області виокремив угоду з ГЕП “Собєскі-Явожно” на один мільйон євро по ДП “Львіввугілля”. Вона передбасчає “Розробку териконів шахти Бендюзька”, окупність проекту – шість років. А також Олександр Сендега наголосив на підписанні протоколу намірів з німецькою фірмою по ВАТ ”Облпаливо”. Він передбачає “Організацію мережі підприємств з виробництва паливних брикетів на біологічній основі”. Проект розрахований на 500 тисяч євро, термін окупності становить – п’ять років.

Також під час інвестиційного ярмарку, як і очікувалося, було підписано дві угоди з китайською стороною про створення спільних підприємств з виробництва телевізорів та ліфтів. І на 100 мільйонів гривень було підписано угоду про “Реконструкцію котельні з наступним переводом її на ТЕЦ” (Єврогаз, Червоноградська МВК). Під час зустрічі з делегацією маршалківського уряду Малопольського воєводства та директором компанії „Комарх“ відбулася урочиста церемонія підписання угоди про співпрацю між ЛНУ „Львівська Політехніка“ та компанією „Комарх“ (Польща). Угода передбачає співпрацю у сфері комп`ютерного програмування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *