ОСТАННІ НОВИНИ

“Золотий лев” прийде на львівські вулиці вже сьогодні

|

Відкриття Міжнародного театрального фестивалю “Золотий лев” відбудеться сьогодні о 19 годині на площі перед Львівською оперою. За словами художнього керівника театру “Воскресіння” Ярослава Федоришина, цьогорічний фестиваль буде традиційним, щоправда головну роль все-таки нададуть ходулістам. Протягом десяти днів львів’яни побачать понад 30 вистав.

Вистави також побачить і Сихів. Цього року у театральному фестивалі візьмуть участь багато молодіжних колективів, які ще невідомі для Львова. Квитки на вистави коливатимуть у межах 10-50 гривень, щоправда дещо дорожче коштуватиме вистава “Люди і миші”.

За словами Ярослава Федоришина за те, що у нашому місті відбувається “Золотий лев”, треба дякувати голові ЛОДА Олександрові Сендезі, який фестивалю допоміг фінансово. “Якщо б не ця людина в області, то фестиваль просто не відбувся”, – наголосив Ярослав Федоришин. Щоб провести “Золотого лева” загалом треба 500 тисяч гривень, однак, організатори фестивалю по сей день не мають і половини суми. “Гроші будуть, але як завжди опісля фествалю”, – розповів Я.Федоришин. За його ж словами, якщо б фестиваль фінансувався краще, то він був би масштабнішим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *