ОСТАННІ НОВИНИ

Олімпійська чемпіонка Ірина Мельник отримає квартиру у Львові

|

У Львові на вулиці Драгана в новозбудованому будинку для олімпійської чемпіонки Афін Ірини Мельник-Мерлені уже надано квартиру, – про це 26 серпня на зустрічі із журналістами в ЦПП газети “Високий Замок” повідомив начальник управління спорту та фізичної культури Львівської ОДА Юрій Майборода.

Загальна житлова площа квартири – 53,8 квадратних метра. Єдина проблема полягає у тому, що квартира буде здана в експлуатацію тільки тоді, коли добудують суміжний будинок.

Сьогодні ж до Києва виїде делегація зі Львова, в якій буде і Юрій Майборода, аби урочисто зустріти Ірину Мельник-Мерлені.

Ю. Майборода на зустрічі із журналістами висловив жаль стосовно слів Ірини Мельник-Мерлені в інтерв’ю, котре взяв у неї відомий спортивний журналіст “Високого Замку” Михайло Романяк. В інтерв’ю Ірина Мельник-Мерлені заявила, що вона не являється львів’янкою, не приписана у цьому місті, і є дуже ображеною на львівських чиновників, котрі не допомогли у вирішені низки проблем, зокрема житлової. І. Мельник-Мерлені також заявила у цьому інтерв’ю, аби львівські чиновники, цитуємо, “не “примазалися” до моєї перемоги”.

“З яким після цього настроєм ми повинні їхати на зустріч з Іриною Мельник-Мерлені”, – відзначив на зустрічі з журналістами Ю. Майборода.

Юрій Майборода відзначив і той факт, що спорту на Львівщині приділяється багато уваги. Зокрема, нещодавно було виділено 18 тис. грн. на закупівлю нових щитів для стрільби з лука. А в другій декаді вересня керівництво Львівської ОДА планує провести зустріч із представниками теперішньої Олімпійської збірної Львівщини та з ветеранами олімпіад нашого регіону, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *