ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили почесне консульство Грузії

|

Відкриття почесного консульства Грузії у Львові відбулося сьогодні у “Гранд-готелі”, де дипломатичне представництво має свй офіс. У відкритті консульства взяв участь Надзвичаний і Повноважний посол Грузії в Україні та Молдові Грігол Катамадзе.

Пан посол зазначив, що сподівається, що відкриття почесного консульства у Львові, вже тертього в Україні після Луганська та Ялти, надасть поштовх передовсім економічним стосункам між Львівщиною та регіонами Грузії. Зокрема, Грігол Катамадзе побував сьогодні на Львівському автобусному заводі і висловив сподівання що незабаром львівські автобуси, добре знані жителям Грузії повернуться на вулиці міст цієї країни і Тбілісі зокрема. Також він оприлюднив плани нового почесного консула у Львові Богдана Федоришина відкрити у Львові крамницю, де львів’яни змогли б купувати добре знані грузинські товари – від цитрусових до вин та коньяків.

Крім того, посол Грузії закликав українських бізнесменів інвестувати в економіку цієї країни і поспішати це робити, бо вже через два роки Грузію не можна буде впізнати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *