ОСТАННІ НОВИНИ

Молдаванські жарти на кордоні

|

Молдаванин Євген, який претинав наш кордон в “Шегинях” і мав намір потрапити до себе на батьківщину вирішив дорогою потішити змордованих роботою українських митників. Молдаванин, як пожартували працівники прес-служба Західної регіонльної митниці, “омолодив” свій автомобіль. А зробив він це так: вварив номерний майданчик з номером кузова в задню панель моторного відсіку. Таким чином вийшло, що автомобіль, рік випуску якого згідно комплектуючих частин 2000, постарішав на два роки. Хоч митникам сподобався цей жарт, але їм не сподобалося, що молдаванин подав підроблене свідоцтво про реєстрацію, видане в Молдові.

В результаті Галицька митниця порушила проти нього кримінальну справу за статтею 201, ч. 1 КК України через приховування від митного контролю товару, а саме шляхом надання одним товарам вигляду інших та подання до митного контролю документів, що містять неправдиві дані. А до початку розгляду кримінальної справи митники затримали автомобіль, вартість якого, за свідченням експертів, становить 63 242 гривні.

Подібно вчора пожартував і громадянин Німеччини, повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ. У цьому ж пункті пропуску „Шегині“ прикордонний наряд з перевірки документів виявив, що номер кузова автомобіля „Фольксваген-Гольф“, на якому в’їздив в Україну громадянин Німеччини, не відповідає даним у технічному паспорті. На свою батьківщину німцю доведеться добиратися автостопом – його автомобіль конфісковано та передано на митницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *