ОСТАННІ НОВИНИ

Близько 100 підприємств беруть участь у виставках “ПродЕкспо” та “Світ упаковки”

|

Близько 100 підприємств фірм з усієї України беруть участь у дванадцятій виставці-ярмарку “ПродЕкспо” та міжнародній виставці”Світ упаковки”, які щойно відкрился в стінах палацу спорту “Україна”. В експозиції представлено 14 областей України та Республіки Крим, а також 2 фірми з Польщі.

Продовольча тема є провідною темою виставки. Серед представлених експонатів – різноманітні продукти харчування, алкогольні та безалькогольні напої, обладнання, технології та матеріали для переробки сільськогосподарської продукції, вперше на виставці презентується домашня міні-пивоварня. Віце-президент АТ ”Гал-Експо” Геннадій Кройчек розповів, що основну увагу на вистаці зосередено на пакувальному обладнанні. На його думку, саме упаковка відіграє чи не найбільшу роль у виборі товару. “Вибір споживача дуже часто залежить від упаковки” – наголосив він.

Виробники Львівщини представлені добре відомими в нашому регіоні підприємствами, зокрема, ЗАТ “Львівський лікеро-горілчаний завод”, корпорація “ЕкоЛан”, фірма”Центрохолод”, Торговий дім “Жидачівський паперовий комбінат” та інші. В програмі виставки, яка триватиме до 13 лютого, передбачено презентації окремих виробників та торгових марок, в рамках який відбудуться дегустації конкурси для відвідувачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *