ОСТАННІ НОВИНИ

65-річний львів’янин збирається перепливти Атлантику і потрапити в Книгу рекордів Гіннеса

Ратуша-ForUm

|

Павло Рєзвой у січні 2004 року планує наодинці перетнути Атлантичний океан. Якщо це йому вдасться, він потрапить до Книги рекордів Гіннеса.

Перехід через Атлантику займе від 60 до 80 днів – в залежності від погоди і панівних вітрів. В його одиночному весельному човні Marion-Lviv буде рація, компас, невеликий маяк, запас продуктів (консерви та напівфабрикати) та прапор України.

Рєзвой разом з іншими 14 учасниками гонок ORSARR, які організовує The Ocean Rowing Society (Товариство океанських гребців, Великобританія), вийде в Атлантичний океан 20 січня 2004 року. За час гонок гребці пройдуть більше 5 тис. км.

Якщо Павлу Рєзвому, якому на старті гонок виповниться 66 років, вдасться фінішувати, він потрапить до Книги рекордів Гіннеса. Крім того, гребець стане першим українцем, який візьме участь в міжнародних гонках такого рівня.

Незважаючи на безпрецедентність події для України, Рєзвому поки не вдалося знайти спонсорів, щоб закінчити всі приготування до гонок. Тим не менше, він впевнений, що перехід відбудеться і стане не менш успішним, ніж подорож його сина Теодора, який наприкінці 2001 року став першим українцем, що на весельному човні перетнув Атлантику наодинці, повідомляє Корреспондент.net.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *