Ігор Марчак, директор ЛКП «Львівтеплоенерго»: «З Буняком було легше дискутувати»

|

«Якщо порівняти мерів Садового і Буняка, то Садовий більше політик, а Буняк – господарник. Тому з господарських питань з Буняком було легше дискутувати. Він набагато швидше приймав рішення, якщо йому все обґрунтовували. З Андрієм Івановичем ми дискутуємо від осені, а рішення нема досі

Варіантів залучення інвестицій в теплоенерго є декілька. Можна взяти кредит, приватизувати, здати в оренду або передати підприємство в концесію. Я зупинився на концесії, на моє переконання, це найоптимальніша форма.

Я напираю на концесію, бо бачу, що ми втрачаємо час. Рано чи пізно воно все одно станеться, тому що іншого варіанту, ніж залучення дешевих інвестицій в господарку, нема. Я не хочу йти в обхід Садового і пробуватиму переконати його у тому, що це справді найкраще для міста. Я розумію тих радників, які пропонують те, в чому вони мають досвід. Але інколи треба пробувати щось нове.

Я також чітко зрозумів, що приватизація тепло- чи водопостачальних підприємств у Львові неможлива. Якщо хтось думає, що таке можливо, то можу відразу застерегти – цей варіант не пройде».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *