Юлія Тимошенко знову має клопіт

Мирослав ГРЕДІЛЬ, “Україна і час”

|

Поки Юлія Володимирівна, роз`їжджаючи країною, займається “великим прибиранням”, під неї знову копають яму. Цього разу — американська Феміда.

Днями оприлюднено висновки Окружного суду Каліфорнії (США) з приводу участі Павла Лазаренка у справах Юлії Тимошенко і навпаки. Відповідно до змісту цих документів, усі заяви Павла Лазаренка про нібито непричетність теперішнього лідера БЮТ, а у вже далекі часи глави Єдиних енергетичних систем України до справ колишнього українського прем`єра суд визнав необґрунтованими.

Отже, США все-таки вважають пані Тимошенко спільницею Павла Лазаренка. Зокрема, у рішенні суду йдеться про те, що, будучи першим віце-прем`єром з питань енергетичного сектора, Лазаренко використовував своє службове становище у бізнес-інтересах ЄЕСУ, які дістали преференції на право продажу та розподілу газу певним комерційним і державним структурам у Дніпропетровській області.

Звісно, американці не знають, що Юлію Володимирівну недолюблюють і українські соціалісти. Так, народний депутат України Іван Бокий нещодавно звинуватив пані Тимошенко у тому, що за час її прем`єрства з ЄЕСУ було списано 5,8 мільярда гривень боргу. Але це так, до слова…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *