Олег Канівець, депутат Львівської обласної ради: “Процес нормально вийшов з піке і на наступну сесію вже буде спокійніша розмова без політики”

|

“Обласна рада дала згоду на входження в статутний фонд ВАТ “Клуб професійного футболу “Карпати”. Дискусія почала точитися навколо того, якими об’єктами входити і, коли поставилося на голосування пооб’єктно, стало зрозуміло що не готовий сесійний зал сьогодні до того, щоби голосувати пооб’єктно.

Оскільки на настуному засіданні буде представлено статут і установчу угоду і вже, я сподіваюся, буде проведено експертну оцінку тоді, мабуть, для багатьох депутатів стане зрозумілішою картина, що тут набуває і що може втратити область. Я думаю процес нормально вийшов з піке і на наступну сесію, яка відбуватиметься восени, я сподіваюся вже буде спокійніша розмова і не буде політики.

Ці об’єкти, які пропонують включити у статутний фонд ВАТ, принесуть нам іміджеву користь. Якщо говорити про користь матеріальну, то звичайно можу сказати, що дивіденти від господарської діяльності будуть падати на рахунок комунального підприємства “Нерухомість і майно”, але я не вірю, що це буде дуже швидко. А щодо іміджевої користі, то я сподіваюся, що ФК “Карпати”, побачивши, що область увійшла відповідним майном, зможуть під ці об’єкти шукати інвесторів, які будуть на базі “Спартак” будувати відповідні басейни, спортивні майданчики, великий палац спорту. Використання цих приміщень буде приносити відповідні фінансові здобутки футбольному клубові, які клуб буде використовувати на розвиток своєї діяльності. Аналогічно щодо бази “Янів”, її буде відновлено, якщо депутати за це проголосують, і це буде користь для футбольного клубу. Сьогодні вже говорили, що “Динамо” має Кончу-Заспу, так само можна зробити на цій же ж базі в “Яневі.

Стосовно будинків на вулиці Глінки. Ми ж йдемо до того, щоб чемпіонат світу 2012 Львів виграв і тут проводилися відбіркові турніри. Треба ж мати де приймати тих серйозних гостей в престижних готелях. А стосовно Винниченка 14, то в мене є сумніви, що офіс буде тут, хоча, якби від мене залежало, я би без вагань пішов на цей крок, бо не бачу жодних проблем. Це майно не може бути комусь відчужене чи продане після того, як воно увійде в статутний фонд. В статуті буде передбачачено, що майно яким увійде міська рада чи обласна рада віждчужуватися не може без згоди співзасновників, використання цього майна буде лише в інтересах розвитку клубу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *