Банки збільшують депозитні ставки

|

З 8 грудня 2004 року “ПриватБанк” підвищив процентні ставки за всіма знов укладеними депозитними вкладами фізичних осіб незалежно від строку їх розміщення.

Як повідомили УНІАН у банку, ставки за вкладами населення – як у національній, так і іноземній валюті – підвищено на 1% річних. При цьому клієнти, що мають в банку депозит у гривні, можуть за бажанням конвертувати його у валютний без втрати нарахованих відсотків.

У банку зазначили, що „ПриватБанк“ продовжує активну співпрацю з найбільшими торговими мережами реалізації електроніки і побутової техніки в рамках програми „Товари в розстрочку“. За словами банкірів, клієнти банку можуть оформити кредити на придбання товарів у магазинах мереж „Ельдорадо“, „АБВ техніка“, „Домотехніка“, „Ост-Вест“, „Технополіс“, „Техномаркет“ і „ Фокстрот“.

Довідка УНІАН. „ПриватБанк“ входить до числа найбільших українських банків. Національна мережа банківського обслуговування „ПриватБанку“ включає 1 675 філіалів і відділень по всій території України. „ПриватБанк“ є найбільшим оператором ринку роздрібних банківських послуг – станом на 1 листопада 2004 року, банк обслуговує 7,9 млн. рахунків фізичних осіб, обсяг залучених банком коштів громадян становить 6,2 млрд. грн. „ПриватБанк“ є найбільшим емітентом і еквайєром платіжних карт в Україні. На сьогодні банком емітовано понад 6 млн. карт, в мережі їх обслуговування працює 1 918 банкоматів і 13 682 POS-термінали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *