Григорій Рева, міністр України з надзвичайних ситуацій: “Гуртом ми можемо справитися з будь-якою надзвичайною ситуацією”

|

“Я переконався на власні очі, що люди задоволені роботою рятувальників, допомогою, яку надають центральні та місцеві органи влади. Ситуація в потерпілих районах нормалізується. Звичайно, ще не все зроблено, але люди повертаються в свої оселі, життя відновлюється. Подяку сьогодні висловлювали всім: і місцевій владі, і військовим, і надзвичайникам, і медикам, і Облавтодору, і Мінтопенерго, і Укртелекому. Це свідчить про те, що гуртом ми можемо справитися з будь-якою надзвичайною ситуацією.

Навіть старожили, яким за 90, не пам’ятають такого лиха. Місцеві мешканці розповідали мені, що в одному із сіл всі люди вийшли і молилися, щоб подібне більше не повторилося.

Думка громади про нашу працю для нас є дуже важливаю. Я гадаю, що нинішні події підтвердили, що шлях реорганізації МНС у справді народну служби порятунку, яким ми пішли, є єдино правильним.

Зараз МНС найбільше потребує людського ресурсу. Я звернувся до Президента з проханням, щоб частина військ міністерства оборони, які підлягають скороченню, були передані у підпорядкування МНС. Якщо це відбудеться, то громадяни України уже найближчим часом відчують покращення ситуації і з запобіганням надзвичайним ситуаціям, і з ліквідацією їх наслідків”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *