ОСТАННІ НОВИНИ

У Москві силовики зґвалтували затриманого активіста

Андрій Котенський

|

Російські силовики не лише б’ють та затримують усіх, хто насмілиться виступити проти війни, мобілізації та анексії українських земель, а й ґвалтують жертв у неприродній спосіб, про це повідомляє незалежне російське видання SOTA.

Повідомляється, що силовики вломилися у московську квартиру активістів Артьома Камардіна. В той час у нього вдома перебувала його дівчина Алєксандра Попова та соратник Алєксандр Мєнюков.

Силовики розгромили житло Камардіна і застосували силу до трьох людей, що знаходилися в приміщенні. Самого Камардіна зґвалтували гантелею. Звірство знімали на відео і змусили вибачатися за читання віршів.

За словами адвоката Камардіна Леоніда Соловйова, після зґвалтування російські лікарі відмовили у госпіталізації його підзахисного.

Як відомо напередодні активіст Артьом Камардін розкритикував у віршах проєкти так званих новоросій в Україні.

Замість того, аби росіяни вийшли на вулиці проти свавілля режиму Путіна, вони масово намагаються виїхати з країни. На кордоні із Грузією черга з російських чоловіків сягала 20 км.

Як повідомляв Львівський портал, президент Росії Владімір Путін виступив вранці 21 вересня із зверненням до росіян, у якому оголосив про введення часткової мобілізації у РФ, підтримав проведення псевдореферендумів щодо приєднання до Росії окупованих територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей, а також став погрожувати Заходу ядерною зброєю.

Міністр оборони РФ Сєргєй Шойгу анонсував мобілізацію 300 тисяч резервістів. Їх відправлять на війну проти України.

Зі свого боку президент Володимир Зеленський заявив, що «часткова мобілізація» в Росії була очікуваною і вона нічого не змінить у планах України.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний каже, що Україну не злякати «частковою мобілізацією» росіян, що українська армія знищить усіх, хто вторгнеться на нашу землю чи добровільно, чи за мобілізацією.

Мобілізація на Росії спостерігається спротивом, стріляниною, підпалами і затриманнями. Водночас чоловіки бояться виходити на мітинги протесту, бо їх затримують і масово вручають повістки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *