ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зростає кількість хворих на Covid. За добу – 644 нових випадків

Вероніка Рой

|

Станом на ранок п’ятниці, 17 вересня, у Львівській області виявили 143 795 випадків коронавірусної інфекції. За останню добу виявили 644 нових хворих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Протягом 16 вересня лабораторні центри на Львівщині провели 1975 ПЛР-тестів, з яких 644 виявилися  позитивними. Серед нових хворих – 303 львів’ян. Залишку проб у холодильнику немає.

Загалом коронавірусну інфекцію на Львівщині виявлено у 143 795 осіб. Від ускладнень інфекції померло 3 770 людей померло (+6 за останню добу). Натомість побороти недугу зуміли 135 498 пацієнтів (+ 14 за останню добу).

Нагадаємо, наприкінці липня на Львівщині підтвердили перші випадки інфікування штамом коронавірусу «Дельта». Зараз цей штам виявили вже у 24 мешканців області. Проте медики переконані, що «Дельта» вже активно циркулює областю. На Львівщині вже зафіксували першу смерть від цього штаму.

Також нещодавно у Львівській ОДА заявили, що в області вже почалась нова хвиля коронавірусу. Медики прогнозують, що вона буде важчою, ніж усі попередні.

Львівщину вже зараховують до регіонів, де є одна з найскладніших епідситуацій в Україні, тому не виключено, що тут можуть запровадити «помаранчеву» карантинну зону.

Детальніше про нові симптоми «Дельти» та чи захищає від цього штаму вакцина, читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *