ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус підхопили ще 34 мешканці Львівщини

Наталя Дуляба

|

Станом на ранок середи, 4 серпня, на Львівщині виявили 34 нових хворих на Covid-19, тоді як одужали лише 15 людей, ще двоє померли. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Так, коронавірус на Львівщині підхопили вже 138 270 людей.

Протягом вівторка, 3 серпня, лабораторні центри провели 938 ПЛР-тестів, із яких позитивними виявились 34, тобто майже 4% від усіх зроблених тестувань. Серед усіх нових хворих 9 осіб – львів’яни.

За даними ЛОДА, всіх нових хворих виявили у таких районах: Львівському – 23 (м. Львів – 9), Золочівському – 7, Червоноградському – 2, Самбірському – 1, Дрогобицькому – 1. Жодного нового випадку Covid минулої доби не підтвердилось у Стрийському та Яворівському районах.

Від ускладнень, спричинених Covid-19, померли 3692 людини (+2 за останню добу). Побороти недугу зуміли 133 974 пацієнти (+15 за минулу добу).

Нагадаємо, із травня й дотепер ситуація із Covid-19 на Львівщині залишається стабільною. Однак у ЛОДА прогнозують підйом захворюваності вже наприкінці літа – на початку осені.

Наприкінці липня на Львівщині підтвердили перші випадки інфікування штамом коронавірусу «Дельта». Усіх пацієнтів вже перевели на амбулаторне лікування. Зараз цей штам підозрюють ще у дев’ятьох мешканців області.

Детальніше про нові симптоми «Дельти» та чи захищає від нього вакцина, читайте тут.

Водночас в області – рекордно низька завантаженість лікарень хворими на коронавірус. Під наглядом медиків зараз перебувають лише 125 пацієнтів, у низці лікарень уже взагалі немає covid-пацієнтів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *