ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині трьох пацієнтів, що інфікувалися штамом «Дельта», виписали зі стаціонарів

Вероніка Рой

|

Станом на сьогодні на Львівщині трьох пацієнтів, у яких підтвердили штам «Дельта», виписали зі стаціонарів. Наразі вони проходять амбулаторне лікування. Про це у п’ятницю, 30 липня, під час брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, передає кореспондент Львівського порталу.

Зазначимо, нещодавно на Львівщині штам «Дельта» підтвердили трьом мешканцям. Двоє жителів області до прояву ознак хвороби перебували у Великобританії, ще один – в Росії.

Також ще троє мешканців області чекають на результати дослідження.

Жителі Львівщини, що підхопили штам «Дельта», перебували на лікуванні у стаціонарах медзакладів, що відведені для на хворих коронавірус. Станом на сьогодні їх усіх вже переведено на амбулаторне лікування.

«Троє пацієнтів, що підхопили «Дельта» штам, виписані із стаціонарів на амбулаторне лікування. Ми ще очікуємо результати трьох зразків з Центру громадського здоров’я щодо ймовірного підтвердження чи спростування діагнозу», – зазначив головний медик Львівщини.

Зауважимо, раніше керівниця Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Наталія Іванченко заявляла, що інфікованих штамом «Дельта» на Львівщині може бути і більше.

Нагадаємо, загалом по усій Україні 17 людям вже підтвердили інфікуванням «Дельтою». Також днями у Києві помер перший пацієнт, в якого виявили штам коронавірусу «Дельта».

Детальніше про нові симптоми цього штаму і чи захищає від нього вакцинація, читайте за цим посиланням.

Зазначимо, науковці кажуть, що через поширення штаму «Дельта» в Україні існує загроза «вибухового» росту захворюваності на Covid-19.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *