ОСТАННІ НОВИНИ

До травня у Львові хочуть облаштувати ще додаткову тисячу covid-ліжок

Ольга Денисяка

|

Станом на 30 березня у Львові є 1400 ліжок для лікування хворих на коронавірус. До середини квітня кількість ліжок має становити 2 тисячі. Також в мерії думають над тим, щоб до травня у місті було 3 тисячі таких ліжок. Про це під час брифінгу заявив мер міста Андрій Садовий, передає Львівський портал.

«Сьогодні ми реально маємо 1400 ліжок, до 10 квітня ми маємо мати 2000 ліжок. А вже сьогодні ми дивимся, як з тих 2 тисяч перейти на 3 тисячі ліжок на травень місяць. Тому ми будемо працювати далі з приміщеннями поліклінік, де можливо адміністративне приміщення переобладнувати – будемо це робити», – сказав мер Львова.

Нагадаємо, через погіршення ситуації із Covid у Львові розгортають додаткові шпиталі на 700 ліжок на базі львівських поліклінік. Облаштування тимчасових шпиталів обійдеться у 18 млн грн. На першому етапі Львів планує обладнати 366 ліжок.

24 березня спецкомісія вирішила розгорнути у лікарнях Львова ще понад 1000 додаткових ліжкомісць для хворих.

Окрім місць у лікарнях для хворих на коронавірус, у Львові бракує лікарів. У місті формують базу медпрацівників, які готові приєднатись до порятунку людей. Наразі зголосилися понад 340 медиків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *