ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові від COVID вакцинували 340 медиків

Вероніка Рой

|

У Львові від коронавірусної інфекції вже вакцинували 340 медичних працівників. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міськради Львова.

Наразі медиків, які лікують хворих на коронавірус, вакцинує лише одна мобільна бригада 2-ї міської поліклініки.

Так, перше щеплення отримали:

  • 50 медиків Львівської обласної інфекційної лікарні;
  • 70 медиків 8-ї міської клінічної лікарні;
  • 80 медиків регіонального центру легеневого здоров’я;
  • 140 медиків міської клінічної лікарні швидкої допомоги й обласного центру екстреної медичної допомоги.

Сьогодні мобільна бригада продовжує вакцинувати медиків у лікарні швидкої допомоги. Усі, хто отримали щеплення, почуваються добре й не мають жодних незвичних реакцій на вакцину.

Нагадаємо, в Україні вакцинацію від COVID-19 стартувала 24 лютого, а на Львівщині – 25 лютого. За три дні щеплення зробили 130 медпрацівникам «ковід»-лікарень. Наразі ніхто із них заявляв про погіршення самопочуття.

Зазначимо, що Львівщина отримала 42 200 доз вакцини AstraZeneca (Covishield) для вакцинації від COVID-19. В області збираються провакцинувати понад 1500 медиків, які працюють у лікарнях із хворими на COVID-19.

Тим часом в Україні щеплення від коронавірусу зробили вже 1713 людям. Їх роблять вакциною CoviShield, виготовленою в Індії компанією Serum Institute – найбільшим світовим виробником вакцин. 23 лютого в Україну поставили пів мільйона доз цієї вакцини.

Детальніше про побічні ефекти та ефективність вакцини читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *