ОСТАННІ НОВИНИ

COVID на Львівщині: 321 новий хворий, 10 людей померли

Вероніка Рой

|

Станом на ранок неділі, 20 грудня, на Львівщині коронавірусну інфекцію підтвердили 56 763 людям. За останню добу виявили 321 нового хворого. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

За попередню добу в області провели 767 дослідження на коронавірус, з них  321 виявився позитивним. За увесь час COVID-19 підтверджено у 56763 особи. Від ускладнень інфекції померло 1 640 людей (+10 за минулу добу) . Натомість одужали від коронавірусної інфекції 41 635 осіб (+356 за останню добу).

Минулої доби найбільше хворих виявили у Львові (+83), у Червонограді (29) та Яворівському районі (+26).

Нагадаємо, на початку листопада на Львівщині суттєво зросла госпіталізація хворих на коронавірус. Тоді завантаженість стаціонарів сягла 67%, згодом цей показник впав майже до 60%, а станом на 18 грудня він становить 40%.

Наразі 70% ліжок у стаціонарах Львівської області мають доступ до кисневих точок, які використовують при лікуванні хворих на коронавірус. У МОЗ визначили, що цей показник на Львівщині має становити щонайменше 80%.

Зважаючи на ситуацію, на Львівщині готуються розгортати мобільні COVID-госпіталі. Їх збираються облаштовувати на території спорткомплексів. Наразі йдеться про «Арену Львів» та спорткомплекс ЛНУ ім. Івана Франка на вул. Черемшини.

Додамо, що в області на новорічно-різдвяні свята очікують збільшення кількості хворих на коронавірус.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *