ОСТАННІ НОВИНИ

Через коронавірус у Садового депутати знову не зберуться на сесію ЛМР

Наталя Дуляба

|

Депутати не зберуться 18 грудня на продовження сесії Львівської міськради, бо голова Львівської ОТГ Андрій Садовий досі хворіє на коронавірус. Про це він у середу, 16 грудня, написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Андрій Садовий повідомив, що повторно отримав позитивний тест на коронавірус, тому на роботу ще не повертається. А заплановану сесію Львівської міськради на 18 грудня знову доведеться перенести.

«Повторно отримав позитивний результат ПЛР-тесту. Почуваю себе вже краще, але коронавірус так легко не відступає. Лікар запевняє, що наступного тижня я вже зможу вийти з лікарняного. Попередньо планували провести сесію міської ради 18 грудня. Але вірус вніс свої корективи, тому реально ми можемо провести засідання 23 грудня», – написав він.

Нагадаємо, перші засідання новообраної Львівської міськради VIII скликання відбулись 24 листопада та 4 грудня. Під час них депутати і голова Львівської ОТГ Андрій Садовий склали присяги, але секретаря ради і склад профільних депутатських комісій так і не визначили. Це мали б зробити на сесії, яка була запланована на 10 грудня.

Через коронавірус в Андрія Садового засідання мали продовжити у п’ятницю, 18 грудня, напередодні Дня святого Миколая. Саме на ньому нарешті збирались прийняти низку кадрових рішень, зокрема, обрати секретаря ради та голів депутатських комісій.

До речі, крісло секретаря міськради Львова Садовий запропонував представнику найбільшої фракції – «Європейської солідарності». Втім замість свого депутата, «ЄС» пропонує на цю посаду 40-річного «свободівця» Маркіяна Лопачака.

Щодо профільних комісій Львівської міськради, то депутати пропонують збільшити їхню кількість із 10 до 12.

Львівський портал писав про те, як між депутатами триває боротьба за профільні комісії міськради Львова. Детальніше читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *