ОСТАННІ НОВИНИ

Відкриття головної ялинки Львова транслюватимуть онлайн

Вероніка Рой

|

У п’ятницю, 18 грудня, у Львові відкриватимуть головному ялинку міста. Кількість людей на заході буде обмежена, тож всі охочі зможуть переглянути дійство онлайн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Відкриття головної ялинки Львова відбудеться 18 грудня об 18 год.

«Прикрашати ялинку ми будемо в стилі попередніх років. Оскільки попередні 2 роки наша ялинка була визнана найкращою в Україні, ми залишаємо минулорічну ілюмінацію, яку ми й купляли з розрахунку на те, що вона буде використовуватись багато років. Засвічувати її ми будемо традиційно 18 грудня, проте цього року це відбуватиметься не так масово. Через карантинні обмеження кількість людей на заході буде обмеженою, проте всі охочі зможуть переглянути дійство онлайн о 18.00 год», – розповіла директорка департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда.

Вона додала, що 24 грудня на площі Ринок встановлять різдвяну шопку за участі етно-гурту KYRBASY, а 6 січня виноситимуть Дідуха. У новорічну ніч жодних заходів не планується, щоб не створювати великого скупчення людей.

Як повідомляв Львівський портал, 14 грудня до Львова із Дрогобицького лісництва привезли головну ялинку міста. Традиційно її встановили біля Львівського оперного театру.

Нагадаємо, донедавна у Львові не знали, як святкувати Новий рік та Різдво в час пандемії коронавірусу. Андрій Садовий висловлювався проти введення повного локдауну на зимові свята, бо у місті на Різдво «панує особлива атмосфера».

На початку грудня у Львові вирішили відмовитися від гучних святкувань на Новий рік та Різдво. Втім головну ялинку міста таки встановлять, також буде традиційне встановлення шопки і Дідуха.

Нещодавно стало відомо, що, незважаючи на відмову від гучних святкувань, традиційний Різдвяний ярмарок у Львові таки буде. Але його фактично «подрібнили» на 6-8 менших локацій і назвали «святковою вуличною торгівлею». Всі деталі – за цим посиланням.

Нещодавно Андрій Садовий запевнив, що попри запланований локдаун Львів все одно буде святкувати Новий рік та Різдво.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *