ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали контрабанду техніки Apple на 15 мільйонів

Наталя Дуляба

|

На Закарпатті затримали українця, який хотів підпільно завезти понад пів тисячі ґаджетів марки Apple. Контрабанду оцінили у 15 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі України.

 

У суботу вночі, 7 листопада, у пункт пропуску «Вилок», що на Закарпатті, на мікроавтобусі «Мерседес Спрінтер» прибув 28-річний українець.

Чоловік не вказав, що у нього є товари, які підлягають розмитненню, втім правоохоронці вирішили скерувати автомобіль на поглиблений огляд.

У порожнинах під обшивкою стін було сховано 570 одиниць техніки Apple. Крім цього, в автомобілі знайшли ще й понад 490 одиниць одягу різних брендів.

За попередніми даними, вартість виявлених товарів сягає понад 15 млн грн. Всю продукцію в українця вилучили.

Зазначимо, що викрити таку масштабну контрабанду вдалося завдяки оперативникам Мукачівського прикордонного загону, які передали інформацію працівникам пункту пропуску «Вилок».

Нагадаємо, нещодавно саме на Львівщині затримали першу в Україні контрабанду найновіших смартфонів Apple iPhone 12 Pro Max.

Також львівські прикордонники виявляли контрабанду планшетів, бездротових навушників та різних смартфонів бренду Apple.

Львівський портал писав про про товари-улюбленці львівських контрабандистів 2019 року і про те, що з ними стається після вилучення. Детальніше про це читайте за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *