ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали першу в Україні контрабанду iPhone 12

Ольга Денисяка

|

Іноземець намагався нелегально перевести через польсько-український кордон на Львівщині телефони марки Apple iPhone 12 Pro Max. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівського прикордонного загону.

 

У повідомленні йдеться, що у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Краківець» під час перевірки автівки, якою громадянин Німеччини прямував з Польщі в Україну, прикордонники спільно з працівниками митниці виявили п’ять телефонів марки Apple iPhone 12 Pro Max. Іноземець їх приховував у автомобілі марки «Мерседес».

Товар передали працівникам митниці. Сума цієї контрабанди може становити орієнтовно від 270 до 350 тисяч гривень – хоча точної ціни на сьогодні немає.

В Україні цих телефонів офіційно у продажі ще немає, тож іноземець намагався ввести їх незаконно. Контрабандний товар вилучили і передали митникам. На іноземця склали протокол про порушення митних правил за ст. 471 МКУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *