ОСТАННІ НОВИНИ

За добу на Львівщині виявили ще майже 200 випадків коронавірусу. Померло 8 людей

Андрій Котенський

|

Станом на ранок четверга, 6 серпня, на Львівщині підтверджено 10420 випадків інфікування коронавірусом. За вчорашню добу лабораторні центри провели 1458 ПЛР-тестів, і 197 з них – позитивні. Серед них 48 у львів`ян. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської мерії.

 

За словами керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, побороти недугу на Львівщині зуміли 2735 людей (+106 осіб за добу), проте від ускладнень COVID-19 померли 285 осіб(+8 за добу).

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1458 ПЛР-тестів, з них 197 — позитивні. Серед них львів`ян — 48. Залишок проб у холодильнику — 1430 проб.

До Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізовані 205 осіб, з них в реанімації — 6 осіб, на апаратні ШВЛ — 3 особи.

Львівський портал також повідомляв, що 5 серпня від ускладнень коронавірусу помер відомий підприємець Михайло Коропецький, а також львівська журналістка Іванна Русин.

Зазначимо, Львівщина вже більше місяця є лідером в Україні за кількістю хворих на коронавірус. Також в області перевищений середній показник летальності від COVID.

31 липня державна комісія ТЕБ і НС поділила Україну на чотири зони за рівнем поширення коронавірусного захворювання: «зелену», «жовту», «помаранчеву» та «червону» зони.  Населені пункти Львівської області потрапили до «помаранчевої», «жовтої» та «зеленої» зон.

У ВООЗ нещодавно заявили, що Львівщині потрібно посилити карантин.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *