ОСТАННІ НОВИНИ

Від коронавірусу помер відомий львівський підприємець

Андрій Котенський

|

У Львові, 5 серпня, від коронавірусу помер відомий підприємець Михайло Коропецький. Відповідна інформація з’явилася на сайті Українського національного комітету Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine), передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Із сумом повідомляємо, що у Львові від коронавірусу помер відомий підприємець, меценат, віцепрезидент та керівник львівського регіонального представництва українського національного комітету Міжнародної торгової палати Михайло Коропецький», – йдеться у повідомленні ICC Ukraine.

Як відомо, Михайло Коропецькому було 62 роки, він був власником меблевої компанії «Сігма».

Станом на ранок вівторка, 4 серпня, коронавірус лабораторно підтвердили у 10 067 мешканців Львівської області. За останню добу виявили 146 нових хворих.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *