ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за вихідні перевірили 1200 об'єктів на дотримання карантину

Соломія Головіна

|

Цими вихідними у Львові моніторингові групи перевірили 1200 об’єктів на дотримання карантину. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

«За окремими адресами з самого ранку сьогодні працюють моніторингові групи, також окремо сформовані групи з представників департаменту економічної політики. Підготовлено низку звернень до правоохоронних органів щодо перевірки цих закладів – на якій підставі вони працюють. Оскільки послаблення карантину не було, тому не надано дозволу на роботу фітнес-клубів, а також запуску громадського транспорту. Всі наступні рішення будуть прийматися, напевно, 12 червня. Але у вихідні міський голова скерував звернення до Кабміну про те, щоб надали дозвіл на роботу фітнес-клубів за окремим суворим протоколом», – зазначила заступниця міського голови й керівниця міського штабу протидії COVID-2019 Галина Слічна.

Вона акцентувала, що моніторингові групи, які створені комісією з питань ТЕБ і НС, працюють щоденно. До їх складу входять працівники районних адміністрацій, Держпродспоживслужби, а також патрульної поліції.

«Вчора складено протокол і скеровано листа до правоохоронних органів на фітнес-клуб на пл. Старий Ринок, 8. Сьогодні маємо інформацію про «Євроспорт», «Пляж» і ще деякі заклади, куди зараз поїхали представники департаменту економічної політики», – наголосила посадовиця.

Нагадаємо, через збільшення кількості хворих на коронавірусну інфекцію на Львівщині в черговий раз вирішили не послаблювати карантин. Рішення з цього приводу прийматимуть у п’ятницю, 12 червня.

Варто зауважити, що моніторингові групи працюють у складі працівників райадміністрацій за участю працівників Держпродспоживслужби та правоохоронних органів були сформовані та працюють з початку карантину.

Так, 8 червня через порушення правил карантину склали протоколи на 4 заклади, один магазин закрили, а на фітнес-клуб скерували заяву в поліцію.

Напередодні через карантинні порушення тимчасово закрили магазин з сувенірами, фастфуд з шаурмою та кіоск з хот-догами.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *