ОСТАННІ НОВИНИ

Влада Львова та області просить послабити карантин в регіоні

Вероніка Рой

|

Мер Львова Андрій Садовий та голова Львівської ОДА Максим Козицький просять уряд дозволити послабити карантинні обмеження у регіоні. Зокрема просять дозволити в області роботу спортивних закладів, а також роботу усіх обласних маршрутів в режимі спецперевезень.

 

«На вихідних мали спільну нараду з прем’єр-міністром. Разом з Максимом Козицьким переконували голову уряду (Дениса Шмигаля, – ред.) дати дозвіл обласній комісії з надзвичайних ситуацій на відновлення роботи спортивних закладів. Також необхідно відновити роботу усіх обласних маршрутів в режимі спецперевезень. Майже 150 тисяч людей щодня приїжджають до Львова з навколишніх міст і сіл. Вже третій місяць вони змушені шукати альтернативні (часто незаконні та небезпечні) способи, щоб потрапити в місто», – написав у Facebook міський голова Львова.

Крім цього на Львівщині вимагають відновити робот фітнес-центрів.

Зазначимо, перевізники Львівщини оголосили безстрокову акцію протесту. Вони вимагають відновити перевезення на Львівщині.  Також власники спортивних клубів і спортсмени вимагають відновити у Львові роботу фітнес-центрів, спортзалів і басейнів.

Нагадаємо, 5 червня на Львівщині карантинні обмежили до п’ятниці, 12 червня. Це пов’язано із збільшенням із збільшення кількості хворих на коронавірусну інфекцію в регіоні.

Додамо, що за статистикою останніх днів Львівщина стала своєрідним антирекордсменом. Джерелом зростання стало місто Львів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *