ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перевіряють ресторани та міський транспорт на дотримання карантину

Андрій Котенський

|

У Львові почали працювати моніторингові групи, котрі перевіряють суб’єкти господарювання та міський транспорт на дотримання карантинних заходів. Такі перевірки триватимуть протягом усіх вихідних на виконання доручення міської комісії з питань ТЕБ і НС. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Перевірка проводиться щодо дотримання карантинних вимог до діяльності, в першу чергу, літніх терас, магазинів, транспорту та інших суб’єкти господарювання.

«Моніторингові групи почали працювати з 9 год в усіх районах міста. Перевірка проводиться щодо дотримання карантинних вимог до діяльності, в першу чергу, літніх терас, магазинів, транспорту та інших суб’єкти господарювання. При виявленні порушень будуть складатись відповідні протоколи та штрафи. Також будемо виносити питання на міську комісію з питань ТЕБ і НС щодо призупинення діяльності порушників», — повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

У випадку виявлення порушень заклади зачинятимуть.

Моніторингові групи працюють у складі працівників райадміністрацій за участю працівників Держпродспоживслужби та правоохоронних органів. Такі групи були сформовані та працюють з початку карантину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *