ОСТАННІ НОВИНИ

13 грудня у центрі Львова запрацює Різдвяний ярмарок

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міськради дозволив облаштувати Різдвяний ярмарок перед Оперним театром та на площі Ринок. Запрацює ярмарка вже з 13 грудня. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 3 грудня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Цьогорічний Різдвяний ярмарок працюватиме на вже традиційних локаціях: на просп. Свободи (від Львівської опери до пам’ятника Т. Шевченку) та на площі Ринок.

Відкриття Різдвяного ярмарку заплановане на 13 грудня. У робочі дні він працюватиме з 11:00 до 22:00 год., а у святкові та вихідні – з 10:00 до 23:00 год.

Загалом Різдвяний ярмарок діятиме у Львові до 19 січня. Також на площі перед Оперним театром працюватиме хатинка святого Миколая.

Як розповіла директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич, на конкурс із визначення компанії, яка організовуватиме проведення Різдвяного ярмарку подалась лише одна фірма – ТзОВ «Львівські Ярмарки».

Своїм рішенням виконавчий комітет зобов’язав ТзОВ «Львівські Ярмарки» прибирати й утримувати територію у належному стані, встановити ознакування із евакуаційними виходами, біотуалети. Також компанія повинна забезпечити роздільний збір сміття та не перешкоджати руху транспорту.

Нагадаємо, торік Різдвяний ярмарок запрацював у Львові з 7 грудня. 22 грудня на площі біля Львівської опери спалахнув будиночок ярмарку, який орендував ресторан «Реберня». Внаслідок вибуху постраждали люди. Усі вони – працівники одного закладу.

На час розслідування Різдвяний ярмарок закрили, однак згодом він відновив свою роботу. 1 січня стало відомо, що один із постраждалих внаслідок вибуху на ярмарку, 50-річний чоловік, помер у реанімації.

Додамо, що «Львівські ярмарки» вже більше 10 років поспіль проводить у місті Різдвяний ярмарок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *