ОСТАННІ НОВИНИ

Зі 7 грудня у центрі Львова запрацює Різдвяний ярмарок

Наталя Дуляба

|

Різдвяний ярмарок, який щорічно діє на проспекті Свободи та площі Ринок, цьогоріч відкриється 7 грудня. Відповідне рішення сьогодні, 19 жовтня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як розповіла директорка департаменту економічного розвитку міськради Львова Ірина Кулинич, організацією і проведенням Різдвяного ярмарку займатиметься компанія «Львівські ярмарки», яка виграла у відповідному конкурсі.

Сам ярмарок діятиме зі 7 грудня до 20 січня на проспекті Свободи та на площі Ринок. У робочі дні він працюватиме з 11:00 до 22:00 год., у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00 год.

Також своїм рішенням виконавчий комітет встановив, що за дотриманням порядку під час проведення Різдвяного ярмарку стежитиме Муніципальна варта, а сама компанія «Львівські ярмарки» має забезпечити належне санітарне утримання проспекту Свободи та площі Ринок.

Нагадаємо, «Львівські ярмарки» вже 10 років поспіль проводить у місті Різдвяний ярмарок. Минулого року ярмарок проходив із 8 грудня до 20 січня. В його межах на проспекті Свободи також працювала хатинка святого Миколая.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *