ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин, що отруївся в їдальні УКУ, домігся 50 тисяч компенсації

|

Чоловікові, що отруївся в їдальні Українського католицького університету виплатять компенсацію, що буде перерахована в один із благодійних фондів. Про це Тарас Лозицький повідомив у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

1

За його словами, усі кошти від компанії «Фест» буде перераховано  на один із публічних фондів.

«Вчора у мене відбулася зустріч із представником компанії, на якій ми абсолютно спокійно погодили те, що компанія «Фест» переведе озвучену мною суму на один із вказаних у публічному листі фондів. Відповідно на вибір фонду у них є п’ятнадцять календарних днів, починаючи з сьогодні. А також ще чотирнадцять календарних днів на переказ коштів з моменту цього вибору. Компанія зробила висновки із поточної ситуації і вже робить все можливе, щоб запобігти її повторенню, а також постійно працює над покращення рівня своїх закладів»,- зазначив він.

«Також сьогодні мені дзвонив один із співвласників компанії Фест – Юрко Назарук. Він запропонував переказати суму в 50 000 грн не у один із фондів мого списку, а у Фонд допомоги дітям Героїв та обмалював ситуацію, що там наразі дуже потрібні кошти. Я абсолютно розділяю бажання компанії Фест допомогти і цьому фонду, але ми домовилися, що компанія все-таки обере організацію із мого списку та перекаже кошти у нього. Там допомога потрібна не менше.

З другого боку, якщо Фест хоче підтримати Фонд допомоги дітям Героїв та має таку можливість, ніхто не може заборонити компанії це зробити – дійсно хороша справа»,- додав постраждалий.

Згодом чоловік повідомив про остаточну домовленість із “Фестом”:

«Наразі ми прийшли до спільного знаменника з компанією, результатом чого стало переведення по 12 500 грн в кожен з озвучених в моєму публічному зверненні благодійних фондів. Загальна сума склала 50 000 грн».

Нагадаємо, раніше компанія «Фест»  запропонувала Тарасу Лозицькому компенсацію «бофонами».

Нагадаємо, що 27 жовтня до Львівської обласної інфекційної лікарні поступили люди, з симптомами гострої кишкової інфекції. Постраждалі харчувалися в «Трапезній» УКУ. Згодом кількість осіб, що отруїлись у «Трапезній» в УКУ зросла до 18 чоловік»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *