ОСТАННІ НОВИНИ

Львовом курсує небезпечний трамвай

|

tramvaj-1Сьогодні приблизно о 13:20 год. у Львові трамвай №2 сильно задимівся через невідому причину. Водій транспорту вирішив не звертати на це уваги та продовжив маршрут за графіком, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Різкий запах горілої проводки в трамваї не новинка для львів’ян. Втім, сьогоднішня пригода обурила мешканців міста, адже водій трамваю, помітивши, що його транспорт димиться, чемно висадив половину пасажирів на зупинці та поїхав далі за маршрутом. З-під трамваю в цей час виривалися клуби диму, вдихати яким людям небезпечно.

У ЛКП «Львівелектротранс» запевняють, що про сьогоднішню ситуацію їм не відомо, втім не заперечують, що димляться львівські трамваї часто.

«Основна причина в тому, що майстри занадто затягують гальмові колодки і, коли водій сильно гальмує, то вони починають диміти. Водій може їх приспустити, а якщо не вийде, то чекає, поки вони зітруться і все – трамвай перестає диміти», – розповіла робітниця підприємства.

Також комунальники запевняють, що дим не несе жодної небезпеки пасажирам, мовляв, поки трамвай не загориться полум’ям, бити тривогу не треба. Вимоги випускати з трамваю  пасажирів, коли в салоні стоїть дим, до водіїв у підприємстві немає.

«Я і сама їхала в такому трамваї. Є деякі люди, які не переносять запах диму, але не всі. Трамвай може так їхати, нічого страшного», – зазначають у «Львівелектротрансі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *