ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вкотре обстріляли Харківщину. Є загиблі та поранені

Наталія Жолинська

|

Збройні сили РФ продовжують обстрілювати населені пункти Харківщини. В результаті обстрілів двоє людей загинуло, ще четверо – поранені. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, 3 жовтня близько 15:30 російські окупанти поцілили по селу Охримівка Чугуївського району. Поранення отримав 31-річний чоловік, його доставили до лікарні.

Також 3 жовтня близько 18:00 війська РФ вдарили з дрону по селу Токарівка і влучили по мотоблоку, на якому рухались двоє цивільних осіб – 62-річна жінка та 67-річний чоловік. З травмами обох постраждалих доставлено до лікарні.

4 жовтня близько 10:00 російський агресор вдарив двома керованими авіабомбами по селу Ізюмське. Загинув 35-річний чоловік – співробітник місцевої агрофірми.

Близько о 10:10 окупанти також застосували КАБи для ударів по селищу Степи. Загинув 55-річний чоловік. Окрім цього, пошкоджено та зруйновано приватні домоволодіння.

Орієнтовно о 10:40 росіяни із застосуванням КАБів вдарили по селу Чернещина, внаслідок чого пошкоджень зазнали приватні домоволодіння.

Близько 16:35 в результаті влучання ворожого FPV-дрона по Куп’янську тілесні ушкодження отримав 37-річний чоловік. Також пошкоджено автомобіль.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази і задокументували чергові воєнні злочини РФ та розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 ККУ). 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *