ОСТАННІ НОВИНИ

Обговорювали ППО та енергетику: Зеленський провів Ставку на Сумщині

Наталія Жолинська

|

Під час свого візиту на Сумщину президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верхового Головнокомандувача, де обговорив протиповітряну оборону та енергети України, зокрема прикордонних пунктів. Про це повідомили в Офісі президента.  

Зокрема, в. о. командувача Повітряних сил Анатолій Кривоножко та командувач Повітряного командування «Схід» Іван Теребуха доповіли главі держави щодо заходів, яких вживають для зміцнення захисту, зокрема Сумщини, інших прикордонних регіонів та всієї держави.

Окрім цього, міністр енергетики Герман Галущенко проінформував про відновлення електропостачання у Сумах і в громадах регіону, подальше убезпечення об’єктів генерації та розподілу, підготовку резервного обладнання на зиму.

Також Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів про загальну ситуацію на полі бою та окремо – на найскладніших напрямках, перебіг Курської операції, надходження техніки та снарядів на фронт, комплектацію бригад. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *