ОСТАННІ НОВИНИ

Садовому пригрозили, що вже на наступній сесії розглядатимуть питання про його відставку

Соломія Головіна

|

Депутат Львівської міської ради Маркіян Лопачак заявив, що вже на наступному пленарному засіданні можливий розгляд ухвали про дострокове припинення повноважень міського голови Львова Андрія Садового. Про це він сказав сьогодні, 6 червня, під час засідання сесії у рамках години запитань до мера, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За його словами, цю ухвалу мають завізувати протягом двох-трьох тижнів. Відтак на наступній сесії, як припустив депутат, відставка може розглядатися у стінах сесійної зали.

«Хотів вас запитати, чи будете ви присутні на наступних пленарних засіданнях, тому що два тижні тому була зареєстрована ухвала ЛМР про дострокове припинення повноважень міського голови Львова, тобто вас? Вважаю, що згідно із чинним законодавством вона протягом двох-трьох тижнів має завізуватися. Думаю, на наступне пленарне засідання вона буде юридично готовою, щоб розглядатися в цій сесійній залі», – зазначив Маркіян Лопачак.

Також депутат наголосив, що оця година запитань до міського голови від депутатів – фарс:

«У риториці, яку ви використовуєте протягом останніх декількох днів, не зрозуміло, що робить міський голова… Для чого потрібний такий міський голова, на що він впливає у місті?! Чим міський голова займається, окрім політичних агітаційних поїздок Україною?! Я розумію, що відповідати ви на ці питання ви не будете і оця година запитань – фарс».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *