ОСТАННІ НОВИНИ

Гра престолів у міськраді. На сесії спробують усунути Садового

Анастасія Мельник

|

На сесії Львівської міської ради депутати спробують усунути Андрія Садового з посади мера через «бездіяльність щодо закриття Львівського міського полігону ТПВ, проведення його рекультивації та вибору ділянки для створення нового полігону». Про це йдеться у зареєстрованій ухвалі, яку Андрій Садовий оприлюднив  у Twitter.

 

«Зважаючи на юридичні факти… визнання протиправною бездіяльність Львівського міського голови щодо незабезпечення закриття Львівського міського полігону твердих побутових відходів, проведення його рекультивації та вибору земельної ділянки для створення нового полігону з розміщення твердих побутових відходів м. Львова, будівництва на ній заводу з їх переробки та сміттєсортувального комплексу», – йдеться в ухвалі.

Відтак, у міській раді пропонують «достроково припинити повноваження Львівського міського голови Садового Андрія Івановича».

Авторами ухвали є три депутати мерії: голова фракції БПП в міській раді Петро Адамик, голова фракції «Свободи» Маркіян Лопачак та Григорій Козловський (БПП).

Текст ухвали опублікував Андрій Садовий

Водночас мер Львова Андрій Садовий переконаний, що у Львові діють «активісти» з кримінальним корінням, щоб імітувати протести.

«Інтерес хлопців простий. Позбавити місто легітимного мера і грабувати з розмахом. Хлопці, хочете влади? Її дають на виборах. Ми готові до перевиборів і мера і депутатів… Петро Порошенко, маю надію що сценарій «хаос і грабунок» депутатів від БПП з Вами не погоджували», – повідомив Андрій Садовий.

Як повідомили Львівському порталу в управлінні «Секретаріату ради» офіційна дата проведення сесії Львівської міської ради наразі не визначена.

Раніше Львівський портал повідомляв про те, що кадровий заколот відбувається також у стінах Львівської обласної ради. Зокрема, 21 травня під час сесії голова ЛОР Олександр Ганущин заявив, що в облраді є група людей, яка претендує на його крісло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *