ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: один загиблий, двоє поранених

Соломія Головіна

|

Минулої доби на Донбасі  внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець загинув та двоє отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили  у прес-центрі ООС.

 

Так, 8 лютого російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі два рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як поінформували у штабі, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли позицій наших захисників велися: з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Водяне; з гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Павлопіль; двічі автоматичних гранатометів, великокаліберних стрілецької зброї, а також зафіксовано роботу ворожого снайпера – в районі міста Авдіївка.

Водночас у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник обстріляв такі наші позиції:
тричі з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Кримське; з мінометів калібру 120 мм. та стрілецької зброї – в районі Хутора Вільний; з гранатометів – в районі селища Зайцеве.

Також, як зауважили у прес-центрі ООС, за даними розвідки 8 лютого шість окупантів було знищено та семеро отримали поранення.

Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *