ОСТАННІ НОВИНИ

Кращі боксери сухопутних військ навчаються у Львівській національній академії

Олександр Косик

|

У Львові завершився Чемпіонат Сухопутних військ ЗС України з боксу, який проводився на базі навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України. У цих представницьких змаганнях взяли участь 48 спортсменів, які представляли Оперативні командування, вищі заклади освіти Сухопутних військ, а також навчальні центри.

 

Звертаючись до спортсменів, начальник служби фізичної підготовки і спорту Управління бойової  підготовки Командування Сухопутних військ ЗС України підполковник Владислав Суспо наголосив на важливості фізичного гарту для військовослужбовців та побажав їм успіхів та перемог у запеклій, але чесній боротьбі.

Після урочистої церемонії відкриття змагань та художнього привітання учасників, боксери приступили до проведення поєдинків, які відбувалися впродовж наступних трьох днів.

Отже, за підсумками змагань третю сходинку п’єдесталу пошани посіли вихованці Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», другими стали військовослужбовці Оперативного командування “Схід”. А перемогу здобули боксери Національної академії сухопутних військ.

В особистому ж заліку член збірної команди Академії старший лейтенант Зійновій Чорний став третім, друге місце – за молодшими сержантами Владиславом Якимівим та Валерієм Мозолюком. А перші місця заслужено отримали курсанти Артем Васянович, Антон Слонь та Володимир Дяк.  Варто зазначити, що тренуються академічні боксери під керівництвом тренера Ореста Лойка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *