ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відомо, коли у помешканнях жителів Львівщини ввімкнуть опалення

Соломія Головіна

|

Мінрегіонбуд дав рекомендацію розпочинати опалювальний сезон з 18 жовтня. Про це сьогодні, 16 жовтня, повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Ми вже підготували проект розпорядження. Номінацію станом на сьогодні мають усі підприємства, крім «Сокальтеплоенерго» та «Червоноградтеплоенерго». «Сокальтеплоенерго» мало технічну помилку у договорі, вони її виправили, відповідно чекаємо номінацію. Що стосується «Червоноградтеплоенерго», то тут укладається договір про  реструктуризацію, так само має отримати номінацію», – сказав він.

За його словами, Львівщина технічно готова до опалювального сезону. «Усі заплановані заходи – виконані. У випадку зниження температури до восьми градусів впродовж трьох днів  Львівщина без проблем увійде у новий опалювальний сезон та забезпечить подачу теплового носія мешканцям у місті», – цитує посадовця прес-служба ЛОДА.

Своєю чергою директор департаменту освіти і науки Любомира Мандзійпід час апаратної наради зауважила, що поки що опалення у навчальних закладах не включали, але до опалювального сезону установи готові.

«Синоптики, чесно кажучи, обіцяють нам таку ж температуру, як була вчора-позавчора. Я думаю, що при такій температурі нема сенсу починати опалювальний сезон», – наголосив голова ЛОДА Олег Синютка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *